© Nakladatelství
KAROLINUM 2020

RSS RSS   facebook


visa visa
maestro maestro

webmaster

VŠECHNY ZDE NABÍZENÉ PUBLIKACE MÁME SKLADEM

košík

VÁŠ NÁKUP


0 POLOŽEK
CENA: 0 VČETNĚ DPH



Domácí stránka  > FOREIGN LANGUAGES  > detail titulu

DETAIL TITULU:

Cuisine tcheque traditionnelle

Práh 2007

vázaná
ISBN 9788072521784

obálka
-10% 349,-
314,-
SKLADEM

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav.
Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy - jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!

Autor knihy - Viktor Faktor - je znalec české i mezinárodní kuchyně. Vydal již desítku kuchařek. Je zároveň spisovatelem, cestovatelem a překladatelem historické a filozofické literatury.

Humorný nadhled a milé odlehčení vnáší do knihy ilustrace Jiřího Votruby - populárního českého výtvarníka, s jehož prací se zvláště zahraniční návštěvníci České republiky setkávají snad "na každém kroku".

Pokrmy v této knize nafotili a aranžovali přední čeští specialisté - fotograf Jiří Poláček a food stylistka Blanka Poláčková.