© Nakladatelství
KAROLINUM 2020

RSS RSS   facebook


visa visa
maestro maestro

webmaster

VŠECHNY ZDE NABÍZENÉ PUBLIKACE MÁME SKLADEM

košík

VÁŠ NÁKUP


0 POLOŽEK
CENA: 0 VČETNĚ DPH



DETAIL TITULU:

Česká kuchyně za dob nedostatku

Dauphin 2021

brožovaná216 str.
ISBN 9788076452176

obálka
-10% 268,-
241,-
1-2 ks

Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů se znovu dostává ke slovu, a s ním i tato kniha.
Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budující stálý sociální smír.

Původní ilustrace.
Redigoval, úvodním slovem a patřičnými vysvětlivkami vybavili Viktor Faktor a Jiří Sádlo. V této naší nelehké době, kdy jsme ochotni uvěřit z mnoha slibů jen těm o "utahování opasků", již tak humorně tato knížečka nevyznívá. Na druhé straně jsme ale podle statistik všechno jen ne hubení a trocha omezení by mnohým neškodila již proto, že onen pomyslný opasek nejen že neutahujeme, ale naopak přidáváme další dírky.Přesto nikdo neví, nestane-li se tato knížka někdy velmi žádanou kuchařkou, inspirativní četbou pro možné horší časy.