© Nakladatelství
KAROLINUM 2020

RSS RSS   facebook


visa visa
maestro maestro

webmaster

VŠECHNY ZDE NABÍZENÉ PUBLIKACE MÁME SKLADEM

košík

VÁŠ NÁKUP


0 POLOŽEK
CENA: 0 VČETNĚ DPH



DETAIL TITULU:

Le migliori ricette della cucina imperiale

Vitalis s.r.o. 2015

brožovaná80 str.
ISBN 9783899194067

obálka
-10% 250,-
225,-
SKLADEM

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, které se před dávnými časy zrodily v rakouských krajích. Notná porce vynalézavosti okořeněná pár vydatnými štipci českých a maďarských vlivů se smísila do sladkých i slaných, noblesních i prostých poctivých pokrmů, které se připravovaly již ve dvorní kuchyni císařského páru Sisi a Františka Josefa.

Více než 50 receptů - počínaje vídeňskou specialitou Tafelspitz a konče trhancem, oblíbeným moučníkem císaře Františka Josefa, - ilustrovaných celostránkovými fotografiemi pokrmů, vybízí k tomu, abyste si je uvařili také.