DETAIL TITULU:
Le migliori ricette della cucina imperiale
Salfellner Harald - Salfellner Gabriela
Vitalis s.r.o. 2015
brožovaná, 80 str.
ISBN 9783899194067
-
anotace
Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, které se před dávnými časy zrodily v rakouských krajích. Notná porce vynalézavosti okořeněná pár vydatnými štipci českých a maďarských vlivů se smísila do sladkých i slaných, noblesních i prostých poctivých pokrmů, které se připravovaly již ve dvorní kuchyni císařského páru Sisi a Františka Josefa.
Více než 50 receptů - počínaje vídeňskou specialitou Tafelspitz a konče trhancem, oblíbeným moučníkem císaře Františka Josefa, - ilustrovaných celostránkovými fotografiemi pokrmů, vybízí k tomu, abyste si je uvařili také.
Více než 50 receptů - počínaje vídeňskou specialitou Tafelspitz a konče trhancem, oblíbeným moučníkem císaře Františka Josefa, - ilustrovaných celostránkovými fotografiemi pokrmů, vybízí k tomu, abyste si je uvařili také.