Krizový management. Případové bezpečnostní studie
Mareš Miroslav - Rektořík Jaroslav
Zajištění bezpečnosti občanů prostřednictvím krizového managementu je výz...
Environmentální bezpečnost
Hák Tomáš - Oulehlová Alena
Vztahy mezi životním prostředím a bezpečností nabývají stále více na významu. Ať už na vztahy pohlíž...
Krizový management podniku pro 21. století
Zapletalová Šárka
Výrazné změny globálního podnikatelského prostředí v průběhu 20. a 21. st...
Matematika pro přípravu k průběžným a zkouškovým testům na VŠE
Sýkorová Irena - Otavová Miroslava
Tato publikace je určena především pro stud...
Mezinárodní oceňovací standardy
Oficiální český překlad Mezinárodních oceňovacích standardů (IVS) 2025. ...
Česká republika
Celunova Jelena - Tvrdíková Sylva
Kniha Česká republika - Průvodce tradicemi a životním stylem není turistickým průvodcem v pravém smy...
Deutsch im Tourismus 3. vydání
Höppnerová Věra
Učebnice "Deutsch im Tourismus" je určena žákům středních nebo vyšších od...
Úvod do matematiky pro studenty VŠE. Příprava k přijímacím zkouškám,
Klůfa Jindřich
Tato učebnice je určena pro studenty základ...
Cesta světem koučování. Průvodce pro praxi
Crkalová Anita - Riethof Norbert
Publikace CESTA SVĚTEM KOUČOVÁNÍ zkušených koučů, lektorů koučovacích výc...
Peníze a zlato 3. vydání
Revenda Zdeněk
Autor se věnuje historii a současnosti peněz a peněžních systémů a úloze zlata v peněžním oběhu. Pop...
Svět klavíru není vždy černobílý
Klausová Martina
Publikace je součástí připravované populárně naučné ediční řady, která s...
Obchodujeme německy
Höppnerová Věra - Matěnová Jarmila
Nové, šesté vydání úspěšné knihy, je oproti vydání pátému doplněno o některá cvičení a aktualizováno...
Peněžní ekonomie a bankovnictví
Revenda Zbyněk - Mandel Martin
Rozvoj tržní ekonomiky v naší zemi a s tím spojené působení základních fu...
Manažerské rozhodování
Fotr Jiří - Švecová Lenka
Neustále měnící se prostředí je zdrojem rizik a nejistot, a tak v dnešní době čím dál tím více dochá...
Řízení a zlepšování kvality
Blecharz Pavel
Smyslem knihy je podat základní přehled o kvalitě, tj. umožnit čtenáři získat základní představu o h...