Stručné dějiny českých zemí rusky
Čornej Petr - Pokorný Jiří
Aktualizovaný dotisk knižní publikace Petra Čorneje a Jiřího Pokorného "S...
Historia breve de los países checos (hasta el ano 2014)
Čornej Petr - Pokorný Jíří
Známý český historik a popularizátor historie vybral a poutavě napsal nej...
Vesmírní baroni
Davenport Christian
Kniha Vesmírní baroni je příběhem o skupině podnikatelů-miliardářů, kteří investují svá jmění do epi...
Mámino poslední objetí. Co nám emoce zvířat prozrazují o nás samých
de Waal Frans
Mámino poslední objetí začíná smrtí Mámy, š...
Černá kniha CIA
Denoël Yvonnick
Od Korejské války, Kubánské krize a Vietnamské války až po Saddáma Husajna a Usámu bin Ládina. To...
Mysl, Tělo, Zázrak
Dunneová Jaclyn
Tato kniha nabízí snadno použitelný návod k vytvoření zdravých návyků při každodenních činnostech, a...
Máme na vybranou
Egerová Edith Eva
"Tato kniha vypráví neobyčejný příběh o hrdinství a uzdravení, o odhodlání i soucitu, o psychické od...
Dar volby
Egerová Edith Eva
Ve své druhé knize Dar volby doktorka Edith Eva Egerová přináší dvanáct praktických lekcí, jak změni...
The Czechs in a Nutshell
Englund Terje B.
Why do Czech men love sandals and white socks, and why do Czech women practice extramarital sex with...
Old Prague Cookbook
Faktor Viktor
Millet cake, cotton soup, kaldoun, kreplach or Prague kružalky cakes? Delicacies from Lippert and...
Altprager Kochbuch
Faktor Viktor
Hirsebrei, Baumwollsuppe, Kaldoun, Kreplach oder Prager Kružalky? Delikatessen von Lippert und Re...
Cocina de la vieja Praga
Faktor Viktor
?Puré de mijo, sopa Algodón, Kaldoun, Kreplach o los "Kružalky" praguenses? ?Golosinas de Lippert...
La cuisine Pragoise ancienne
Faktor Viktor
Gâteau au millet, soupe cotonneuse, soupe aux abattis et aux boulettes, kreplach ou pain perdu a la ...